sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Ystävät

Ajatusten ja asioiden jakaminen, yleensäkin keskusteleminen ystävien kanssa on parasta. Sekä ilot että surut tulevat paremmiksi, kun ne saa jakaa. Ja vaikka asia olisi arkisempikin, keskustelu on aina mukavaa. Nykyään kun osaa vielä suhtautua erilaisiin mielipiteisiin ei-niin-palavasti, niin on mielenkiintoista kuulla millä tavalla toiset ajattelevat. Minulle puhuminen on aina ollut myös selvitymiskeino. Sen verran elämä on koetellut matkan varrella, mutta kaikesta on selvitty. Paitsi sisulla, niin myös puhumalla.

Tänään keskustelin kahden ystävän kanssa. He ovat ottamassa uusia tatuointeja. Tämä pariskunta otti viime vuonna ensimmäiset kuvat. Repäisivät heti laakista ja molemmille piirrettiin yläselkään suuret kuvat. Ja nyt jo lisää. Siinäkin vissiin nälkä kasvaa syödessä.

Olen (vasta nyt) löytänyt itse ajatuksen tatuoinnin ottamisesta. Minulla ei ole ollut minkäänlaista himoa "pysyvään merkintään", mutta nyt se ajatus on herännyt. Ehkä ajatus joskus siirtyy toiminnaksi. Tällä hetkellä ottaisin ihan pienen om-tavun kuvan. Se olisi ajatuksena ja ideologiana sopiva. Om-tavun merkityksestä löydät lisätietoja mm. täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti